ReMaedie homepage

ReMaedie


ReMaedie administratiekantoor maakt sinds 2016 onderdeel uit van de NH Adviesgroep.

ReMaedie

Bedrijven/Starters

Bij het starten van een bedrijf komen veel vragen op u af. De kans op succes is groter als u goed voorbereid van start gaat.

ReMaedie biedt u ondersteuning en kan u adviseren in een vrijblijvend gesprek. Als u besluit om bij ReMaedie klant te worden kunt u, als u wilt, GRATIS gebruik maken van onze factureringssoftware.

ReMaedie

Een goede voorbereiding
ReMaedie heeft veel ervaring opgedaan in de begeleiding van startende ondernemers. Maak een vrijblijvende afspraak met ons en voorkom valkuilen als een gebrekkige administratie. Blijf zicht houden op uw inkomsten en uitgaven.

Maak een afspraak met ons als u zich gedegen wilt voorbereiden.

Markt verkennen
Trends en ontwikkelingen in de markt. Verkoopcijfers van de concurrent. Een onderdeel dat vaak onderschat wordt in het MKB maar van wezenlijk belang. Weet waar uw concurrent zit en wat uw concurrent exact aanbiedt. Onderscheidt u zelf op de markt. ReMaedie kan u op weg helpen om de markt te verkennen. ReMaedie geeft inzicht in uw markt.

Ondernemingsplan
U heeft een idee en wilt iets gaan ondernemen. De meest succesvolle ondernemers in de geschiedenis zijn zonder plan in het gat van de markt gedoken en zijn nu miljonair. Dat is voor weinigen gegeven.

Een ondernemingsplan is dan ook voor velen wél een uitstekend hulpmiddel om aan de slag te gaan. En niet alleen voor startende ondernemers. Duidelijke en haalbare doelen stellen (elk jaar opnieuw) geeft voldoening als deze behaald worden door u. Dat motiveert om verder te ondernemen.

Wat wilt u bereiken met uw onderneming? Wat zijn uw concurrenten? Hoeveel geld hou ik over in privé? En welke risico’s loopt u precies? Enkele voorbeeldvragen voor in een ondernemingsplan. Waar wilt u staan over 1 jaar? Over 10 jaar?

ReMaedie geeft u inzicht en helpt u met beantwoording hiervan.

(Start)Kapitaal
U heeft kapitaal nodig om uw bedrijf te starten, of om uw bedrijf te laten groeien. Hoe verkrijgt u dit? ReMaedie geeft u inzicht hierin en helpt u de wegen te vinden die uw vermogen laten groeien. Moeilijk? Nee. Betaalt u uw leveranciers steeds op het laatste moment, zit u wel genoeg achter uw debiteuren aan? Eenvoudige voorbeelden waarmee u al veel rentelasten bespaart in het geval dat u geld leent bij de bank.

Heeft u toch een financiering nodig bij de bank? ReMaedie helpt u bij het aanvragen hiervan. ReMaedie stelt daarvoor professionele tussentijdse rapportages op. Met een goede onderbouwing waarom u de financiering nodig heeft, kweekt u dan het benodigde vertrouwen bij uw bank. Dan kunt u weer met een gerust hart verder ondernemen.

Belastingen
Belasting betalen: niemand doet dit graag. Toch is dit een jaarlijks terugkerend ritueel.

Belasting besparen doe je volgens ons niet op het moment van aangifte doen. Dan is het jaar al voorbij en heeft u geen invloed meer op uw winst. ReMaedie geeft u het hele jaar door tips als die voor u van belang zijn. ReMaedie vertelt u hoeveel geld u moet reserveren voor de belastingen. Daarmee voorkomt u achteraf verrassingen en onverwachte vervelende aanslagen die u bijna niet kunt betalen.

Inzicht geven in (alle) belastingaanslagen, tussentijdse rapportages maken: dat is waar het om draait. Dat is nou exact wat ReMaedie doet.

ReMaedie bedrijfsgegevens

Telefoon (085) 4844099

Bijlestaal 52
1721 PW Broek op Langedijk
Email: info@remaedie.nl

Belastingconsulentnummer: 484283
Lidmaatschap NOAB: AB1711
KvK 371.39.682

Locatie


Labels

Noab
Snelstart
Exact online
Infine Software
Elzevier Fiscaal
Pinkweb
RoosRoos salarissoftware
Client online - Pinkweb