ReMaedie homepage

ReMaedie


ReMaedie administratiekantoor maakt sinds 2016 onderdeel uit van de NH Adviesgroep.

ReMaedie

Bedrijven/Administratie

Bij het starten van een bedrijf komen veel vragen op u af. De kans op succes is groter als u goed voorbereid van start gaat.

ReMaedie biedt u ondersteuning en kan u adviseren in een vrijblijvend gesprek.

ReMaedie

Inrichting
Of dat er werkzaamheden wel verricht zijn, maar nog niet gefactureerd. Of er is geen inzicht in de openstaande facturen die u verstuurd heeft naar uw klanten. Dit kan het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. De medewerkers van ReMaedie helpen met het opzetten van uw administratie. Daar heeft u veel plezier van! U bespaart met een goed geordende boekhouding geld dat u vast beter kunt besteden dan aan de accountant.

Internetboekhouden
ReMaedie biedt u financiële ondersteuning en advisering, ook bij online boekhouden.
Hiervoor werken wij samen met Exact Online.

Uitbesteden
U heeft natuurlijk wel betere dingen te doen als ondernemer dan de boekhouding. Besteed de administratie geheel of gedeeltelijk uit en merk dan de voordelen hiervan:

Altijd inzicht in uw inkomsten en uitgaven. Weten dat de administratie in goede handen is. Tegelijk met het bijhouden van de boekhouding bekijken de medewerkers van ReMaedie of sommige zaken niet anders maar vooral beter kan.

De jaarrekening kan voor minder geld opgesteld worden. Door het uitbesteden is zekerheid verkregen over de juiste verwerking van de boekhouding en daardoor is controle van de boekhouding en eventuele correctieboekingen niet meer nodig.

Denkt u aan uitbesteding? Vraag naar ons tarief. En bedenk dat zelf doen u ook geld kost, want in de tussentijd dat u zelf bezig bent met de boekhouding had u ook een nieuwe klant kunnen binnenhalen. Richt u op de kern van uw bedrijf, dan verzorgt ReMaedie u het inzicht wel in uw boekhouding!

Bedrijfsverzekeringen
ReMaedie geeft u inzicht in de verzekeringen die voor u van belang kunnen zijn. Daarmee voorkomt u dat u teveel betaalt aan allerlei verzekeringen. En u voorkomt dat u voor plotselinge ongewenste verrassingen komt te staan als u niet verzekerd bent.

Praktische zaken
Gaat u verhuizen met uw onderneming? Check dan het volgende:

Uw huisstijl, het zoeken naar een pand, een nieuwe website, het vinden van een representatieve bedrijfsauto, maar ook even ontspannen als u bij wilt komen van het ondernemen. Het zijn allemaal zaken die wij als ReMaedie kunnen verzorgen voor u. In ons netwerk bevinden zich veel ondernemers waar wij u graag vrijblijvend naartoe doorverwijzen. Profiteert u binnenkort ook van dit netwerk? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Let op: ReMaedie ontvangt op geen enkele wijze provisie of commissie bij deze aanbieders en opereert altijd onafhankelijk van hen.

Aan de slag
Hoe haalt u uw eerste klant binnen en berekent u uw uurtarief? Hoeveel vraag ik voor mijn product? En waar moet een goede factuur aan voldoen? Neem contact met ReMaedie op voor een vrijblijvend gesprek. Dan weet u snel waar u aan toe bent. Dan kunt u echt aan de slag.

ReMaedie bedrijfsgegevens

Telefoon (085) 4844099

Bijlestaal 52
1721 PW Broek op Langedijk
Email: info@remaedie.nl

Belastingconsulentnummer: 484283
Lidmaatschap NOAB: AB1711
KvK 371.39.682

Locatie


Labels

Noab
Snelstart
Exact online
Infine Software
Elzevier Fiscaal
Pinkweb
RoosRoos salarissoftware
Client online - Pinkweb