ReMaedie homepage

ReMaedie


ReMaedie administratiekantoor maakt sinds 2016 onderdeel uit van de NH Adviesgroep.

ReMaedie

Bedrijven

Inzicht geven in het reilen en zeilen van u en uw onderneming. Dat is waar ReMaedie voor staat: duidelijk rapporteren en in begrijpelijke taal met u blijven overleggen.

Ik ben nu al jaren ondernemer, maar hoe kan ik nu verder groeien? Moet ik nu juist in mijn bedrijf investeren, of niet? Hoeveel belasting zal ik straks moeten betalen? Wat voor winst heb ik nu echt gemaakt?

ReMaedie

Ben ik voldoende verzekerd voor alle risico’s die ik loop? Hoe kan ik succesvol een financiering bij de bank aanvragen? Moet ik de auto op de zaak zetten of privé blijven rijden? Wat komt er bij kijken als ik personeel in dienst wil nemen?

Dit zijn concrete vragen waarover ReMaedie u graag goed wil en kan adviseren. Dit komt omdat wij het hele jaar met u in contact blijven en zo weten wat er echt speelt bij u. Zeg nu zelf: wat heeft u nu aan een jaarrekening die u na afloop van een jaar ontvangt en achteraf bespreekt met uw accountant (die u toch al zo weinig op uw bedrijf zag)? Niets toch. Gedurende het jaar wilt u weten hoe u ervoor staat.

ReMaedie stelt tussentijdse rapportages op, gewoon omdat dat vrij logisch is vanuit de ondernemer bezien. Dat hoeft niet veel te kosten (u beslist hoe gedetailleerd de rapportages worden), maar levert wel veel kennis op. En dat is van belang om uw bedrijfswinst waar mogelijk te optimaliseren en de belastingdruk waar mogelijk te verlagen. Wij komen veelvuldig persoonlijk bij u langs om te zien hoe het nu echt gaat op de werkvloer. Dat geeft pas inzicht als wij vervolgens de boekhouding van u verwerken. Die betrokkenheid maakt het werk voor ons plezierig.

Van zo’n samenwerking profiteren zowel u als ReMaedie.

ReMaedie bedrijfsgegevens

Telefoon (085) 4844099

Bijlestaal 52
1721 PW Broek op Langedijk
Email: info@remaedie.nl

Belastingconsulentnummer: 484283
Lidmaatschap NOAB: AB1711
KvK 371.39.682

Locatie


Labels

Noab
Snelstart
Exact online
Infine Software
Elzevier Fiscaal
Pinkweb
RoosRoos salarissoftware
Client online - Pinkweb