ReMaedie homepage

ReMaedie


ReMaedie administratiekantoor maakt sinds 2016 onderdeel uit van de NH Adviesgroep.

ReMaedie

Bedrijven/Loonadministratie

Goed personeel is onmisbaar, maar ook hun administratie

Het voeren van een salarisadministratie is voor de meeste ondernemers geen alledaagse bezigheid en vraagt al snel de nodige kennis van wet- en regelgeving.

ReMaedie

Zorgeloos salarisverwerken
U hebt als ondernemer uw tijd, energie en aandacht nodig voor het drijven en uitbouwen van uw onderneming; logisch dat u dan geen tijd meer hebt om op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden en wijzigingen op loontechnisch gebied. ReMaedie is een alliantie aangegaan met een uitstekende partij die gespecialiseerd is in salarisverwerking.

De personeels- en salarisadministratie is een zeer gevoelig onderdeel van het administratieve proces in uw onderneming. Iedere werknemer stelt het op prijs dat het salaris tijdig in bezit is en dit verwerkt is conform de wettelijke regels. Te laat uitbetaalde salarissen of onjuiste betalingen als gevolg van berekeningsfouten, leiden veelal tot onvrede en irritatie bij werknemers. ReMaedie streeft ernaar de salarisadministratie zoveel mogelijk online en digitaal te verwerken. Loonstroken worden dus digitaal aangeleverd, maar als u dit wenst kan het uiteraard ook nog op papier.

ReMaedie geeft dus ook inzicht in uw salarisadministratie. Bel ons op (085) 484 4099 zodat u weet of u niet teveel betaalt voor uw huidige salarisadministratie. Ook scherpe tarieven voor de dga en zijn (holding) B.V. !

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

ReMaedie bedrijfsgegevens

Telefoon (085) 4844099

Bijlestaal 52
1721 PW Broek op Langedijk
Email: info@remaedie.nl

Belastingconsulentnummer: 484283
Lidmaatschap NOAB: AB1711
KvK 371.39.682

Locatie


Labels

Noab
Snelstart
Exact online
Infine Software
Elzevier Fiscaal
Pinkweb
RoosRoos salarissoftware
Client online - Pinkweb